26. led, 2022

NIKDY PROTI RUSKU! JSME SLOVANÉ – CHCEME MÍR!

Důrazně žádáme premiéra ČR Petra Fialu, aby vláda ve středu 26. 1. 2022 NESCHVÁLILA dodání dělostřelecké munice na Ukrajinu proti Rusku! Odsuzujeme počínání momentální ministryně obrany Jany Černochové /ODS/, s podporou momentálního ministra zahraničí Jana Lipavskéko /Piráti/.

Zásadně odmítáme násilné vojenská řešení mezinárodních problémů a zapojování naší armády do válečných konfliktů bez souhlasu OSN.

Říkáme jasné NE válce proti Rusku. Jsme slovanský národ, mírumilovný národ a pamatujeme, jak ruský národ bojoval proti Němcům i za nás. Nikdy nezapomeneme!

My Češi a Moravané jsme na straně pravdy, na straně Ruska, na straně míru. Vyjadřujeme solidaritu našim přátelům v Ruské federaci!

USA jsou upadající supervelmoc, topí se v dluzích a americká společnost je na pokraji občanské války. USA dnes - stejně jako několikrát v minulosti - potřebují válku v Evropě, aby mohly růst a zbavit se konkurence. Proto NATO tlačí své armády k ruským hranicím a USA požadují, aby z toho celý svět i Rusko bylo nadšeno. Šéf NATO dokonce vyhrožuje, že pošle jaderné zbraně do střední nebo východní Evropy. Takový přístup je nebezpečný a zavrženíhodný!

V Praze dne 25. 1. 2022  Vladimíra Vítová, předsedkyně ČMF

__________________________________________________________________________________

Sdílet tuto stránku