16. bře, 2019

Co skutečně vadilo senátoru Fischerovi na vzpomínkové akci k 80. výročí okupace

PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D., předsedkyně ČMF

Senátor Fischer, který na vzpomínkové akci k 80. výročí okupace naší země fašistickým Německem sám nebyl, a ani se žádné jiné akce na toto téma nezúčastnil (upřednostnil totiž slavnosti výročí NATO), projevil vrchol cynismu při interpretaci slov politiků, se kterými on sám ideologicky nesouzní.

Senátor Fischer sice neměl čas na pietní akce, které souvisí s nejtragičtějším dnem našich dějin 15. březnem 1939, kdy šlo o fyzickou likvidaci národa, zato se však stihl zúčastnit všech aktivit, které souvisely s 20. výročím vstupu naší země do NATO, při kterých momentální český ministr zahraničních věcí obdařil medailí Madeleine Albrightovou. 

Senátoru Fischerovi evidentně vůbec nevadí, že bývalá ministryně zahraničních věcí USA vyžadovala humanitární bombardování Jugoslávie, ačkoliv již dávno bylo dokázáno, že akce, která byla záminkou k bombardování, se vůbec nestala. Také mu nevadí fakt, že tato žena světu veřejně sdělila, že 500 000  mrtvých dětí za války v Iráku (což bylo  víc než v Hirošimě) "stálo za to", což je přesná citace jejich slov. Senátor Fischer nemá žádné výhrady k tomu, že byla vyznamenána "za zásluhy" - a to dokonce v době, kdy už i americký prezident řekl, že zabíjení v Iráku bylo na základě smyšlených záminek. 

Pravověrnému křesťanovi Fischerovi ale vadí, že když docházelo k  těmto katastrofálním vyznamenáním, tak ve stejné době se v Domě armády odehrávala vzpomínka na 80. výročí okupace naší země nacistickým Německem. To mu skutečně vadí!

Samozvanému mravokárci Fischerovi nevadí dokonce ani to, že šéf Evropského parlamentu Antonio Tajani  ocenil působení fašistického diktátora Benita Mussoliniho.  Senátorovi Fischerovi to nevadí proto, že  fanaticky prosazuje naše členství v EU a v NATO. 

Avšak senátor Fischer má spolu s BIS (která dle svých výstupů rozhodně není českou zpravodajskou agenturou) naprosto zřejmou snahu zničit národní historickou paměť  - přesně podle direktiv BIS - a proto volá po likvidaci  Českého svazu bojovníků za svobodu a přes média vyzývá Ministerstvo obrany, aby se zřeklo podpory této organizace, jejímiž členy jsou žijící pamětníci  z východní i západní fronty 2. Světové války a jejich potomci. Jedná se o vrchol pokrytectví.

Co tedy ve skutečnosti zaznělo při vzpomínce na 80. výročí okupace? Co senátoru Fischerovi OPRAVDU vadí? Podrobná informace o vzpomínkové akci, včetně videozáznamu je ZDE:

Video z akce je ZDE:

https://www.youtube.com/watch?v=tXnD6fFsupI&fbclid=IwAR0q-ps89nECp0ND-HkS-A8Qg5CGE9fR1Ykuujydh-Jb8x1QFf3zfA9ooLk

_____________________________________________

Sdílet tuto stránku